Vi holder lukket f.o.m. d. 24/10/2020 t.o.m. d. 25/10/2020

Mad ud af huset af enhver art

Uanset om der skal afholdes den helt store fest, eller der blot skal afholdes et mindre arrangement, er vi hos CL Partyservice klar til at give dig en hjælpende hånd med mad ud af huset, hvor vi tilbyder alt lige fra buffet og helstegt pattegris. Vi leverer mad ud af huset i Brønderslev, Aalborg samt resten af Danmark.

Vores menuer og menukort til mad ud af huset, er:

Vi kan med andre ord levere netop den menu, som du godt kunne tænke dig – også udover det, der fremgår af menukortet!

​​Har du specielle ønsker udover menukortet, kan vi naturligvis hjælpe dig med at få sammensat den helt rette menu til din fest – kontakt os på telefon 28 26 55 26 til en snak om dette.

​Fokus på velsmag og kvalitet ved mad til fest

Det vigtigste for os, når vi leverer mad ud af huset, er at du og dine gæster får den bedste smagsoplevelse. Det betyder, at vi kvalitetssikrer hver enkelt fødevare og derefter grundigt udvælger de bedste råvarer.

Vi prøvesmager derfor også altid maden, inden vi leverer mad ud af huset, da det er din garanti for at få den bedste smagsoplevelse og den bedste løsning, da alt er kvalitetskontrolleret med stor omhu.

​Individuelle løsninger til alle behov

Vi tilbyder mad ud af huset til små og store arrangementer, og til ethvert behov. Derfor har vi stort fokus på at kunne give dig en skræddersyet løsning, som passer lige netop til dine ønsker og behov.

Uanset om du er privat person, en institution, en forening eller en virksomhed, så kan vi hjælpe jer med maden til jeres arrangement. Vi tilbyder også totalløsninger.

Bestil velsmagende mad ud af huset hos os

Vi tager hellere end gerne en snak med dig om dine ønsker til mad ud af huset, hvor vi også kan sende et uforpligtende tilbud på din løsning. Ring blot til os på telefon 28 26 55 26 eller send os en mail på info@clpartyservice.dk.​

- Vi brænder for sagen...​  flammer

CL Partyservice
Elmevej 47 - 9700 Brønderslev | Telefon: 28 26 55 26 | E-mail: info@clpartyservice.dk

Storegade 6,6240 Løgumkloster | Telefon: 30 54 55 45 | E-mail: cl@clpartyservice.dk

CVR: 27826970

Kørsel i Brønderslev & Løgumkloster - 50 kr.  |  Udenfor Brønderslev & Løgumkloster - 5 kr. pr. km.​