Lørdag d. 26 og Søndag d. 27 Oktober 2019 holder vi lukket, på grund af høstfest i Øster Brønderslev​

Catering til store og små fester

​Vi er et cateringfirma beliggende i Brønderslev, som tilbyder catering til fester af enhver størrelse, både i vores eget lokalområde, men også til Aalborg og resten af Danmark.

Så står du og skal afholde en større eller mindre fest, og har brug for professionel hjælp til catering, står vi klar til at hjælpe dig.

Få catering med velsmagende og lækker mad

Hos CL Partyservice har vi mere end 10 års erfaring med catering og levering af mad til fester og andre arrangementer. Du kan derfor være sikker på, at hvis du bestiller catering hos os, så får du leveret lækker og velsmagende mad.

Vi har særligt fokus på den gode smag, og vi vil gøre vores bedste for, at du får den bedste smagsoplevelse. Derfor kvalitetssikrer vi alle vores fødevarer og udvælger de bedste råvarer. Dertil prøvesmager vi al vores mad, inden vi sender det ud til catering. Det er din sikkerhed for at få den bedste løsning og den bedste smagsoplevelse, både for dig og dine gæster.

Vi leverer catering både til private, institutioner, foreninger og erhverv og vi giver gerne en hånd med maden til ethvert arrangement.

Kontakt os og bestil mad til festen

Vil du høre mere om muligheden for catering til din næste fest, og vil du ligeledes gerne modtage et uforpligtende tilbud på det? Du er velkommen til at kontakte os på telefon 28 26 55 26 eller sende os en e-mail på chr.schmidt@mail.dk

- Vi brænder for sagen...​  flammer

CL Partyservice - Elmevej 47 - 9700 Brønderslev

Telefon: 28 26 55 26 | E-mail: chr.schmidt@mail.dk | CVR: 27826970

Kørsel i Brønderslev - 50 kr.  |  Udenfor Brønderslev - 5 kr. pr. km.​